Modern en veelzijdig wagenpark

Ons wagenpark, met zijn diversiteit aan voertuigen zoals trekkers, coiltrailers en distributie-bakwagens, staat garant voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Elk voertuig is uitgerust met de nieuwste technologieën, perfect afgestemd op de logistieke behoeften van onze klanten. Ons moderne en goed onderhouden wagenpark is de kern van onze efficiënte en flexibele logistieke diensten.

Contacteer ons
Veelzijdigheid op wielen

Ons wagenpark: Uw logistieke spil

Bij Laztrans vormt ons uitgebreide wagenpark de kern van onze logistieke kracht. Elk voertuig in ons wagenpark is zorgvuldig geselecteerd en onderhouden om maximale efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Robuuste en betrouwbare trekkers

De kracht achter elke lading

Robuuste en betrouwbare trekkers

Onze trekkers zijn de krachtpatsers van ons wagenpark, ontworpen voor zware ladingen en lange afstanden. Ze combineren kracht met efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan transportbehoeften.

Flexibele huiftrailers voor diverse ladingen

Veelzijdigheid in elke rit

Flexibele huiftrailers voor diverse ladingen

Huiftrailers bieden de perfecte mix van bescherming en flexibiliteit. Ze zijn uitstekend geschikt voor het veilig vervoeren van een verscheidenheid aan goederen, met gemakkelijke toegang voor laden en lossen.

Op maat gemaakte coil trailers

Specialist in zware ladingen

Op maat gemaakte coil trailers

Onze coil trailers zijn speciaal ontworpen voor het veilig transporteren van zware coils. Met hun robuuste bouw garanderen ze de veiligheid en integriteit van uw gespecialiseerde lading.

Veelzijdige containerchassis voor elke maat

Efficiëntie in containertransport

Veelzijdige containerchassis voor elke maat

Containerchassis in ons wagenpark zijn essentieel voor het flexibel vervoeren van zeecontainers. Hun aanpasbaarheid maakt ze geschikt voor verschillende containermaten, wat zorgt voor efficiëntie in het transport.

Veilige en afgesloten kastentrailers

Bescherming voor gevoelige ladingen

Veilige en afgesloten kastentrailers

Kastentrailers zijn ideaal voor het vervoeren van kwetsbare of waardevolle goederen. Ze bieden een gesloten en veilige omgeving, beschermd tegen externe factoren.

Compacte distributie-bakwagens

Wendbaarheid in stadslogistiek

Compacte distributie-bakwagens

Onze distributie-bakwagens zijn perfect voor stedelijke leveringen. Hun compacte formaat en wendbaarheid maken ze ideaal voor drukke stadscentra en nauwe straten.

Veelzijdige meubelbakwagens

Snel en Flexibel voor kleine ladingen

Veelzijdige meubelbakwagens

Onze meubelbakken zijn ontworpen voor het transporteren van grote, omvangrijke of onregelmatige ladingen. Ze bieden een combinatie van ruimte en bescherming, ideaal voor meubeltransport en andere volumineuze items.